Catering

Feestzalen De Majeur is uniek in het opzicht dat we vrij zijn van traiteur, kok of catering. Concreet wil dit zeggen dat u vrij bent om de cateraar, traiteurdienst of kok te kiezen van uw voorkeur.

Natuurlijk kunnen wij u ook bepaalde eetformules aanbieden, van een 5 gangenmenu tot een mobiel eetkraam met luxe hamburgers. Vraag gerust naar de mogelijkheden hetzij met uw eigen of onze selectie van traiteurs / cateringsbedrijven.

U heeft een eigen Traiteur / Catering

seperator

Externe traiteurs of cateraars zijn uiteraard welkom in onze feestzaal. We stellen onze keuken ter beschikking met moderne infrastructuur. In samenspraak met u en de traiteur maken we er een onvergetelijke feestmaaltijd.

Stappen

  1. Wij nemen contact op met uw traiteur om alles verder te bespreken
  2. Kies uw zaal vrij van traiteur in functie van het feest en genodigden
  3. Kies uw drankenformule: drankenforfait of per fles
  4. Kies uw extra’s zoals decoratie, tafels/stoelen

U heeft nog geen Traiteur / Catering

seperator

Geen probleem, afhankelijk van het feest, uw budget en wensen stellen we u enkele traiteurs / cateraars voor waarmee we samen werken. Er zijn natuurlijk verschillende eetformules mogelijk afhankelijk van de gelegenheid.

Stappen

  1. Wij kiezen samen met u een gepaste traiteur, cateraar of eetkraam uit onze lijst
  2. Kies uw zaal in functie van het feest en genodigden
  3. Kies uw drankenformule: drankenforfait of per fles
  4. Kies uw extra’s zoals decoratie, tafels/stoelen

Heeft u geen eigen traiteur of catering? Geen probleem bij De Majeur werken we samen met selectie van traiteurs, mobiele eetkramen of cateringbedrijven die voldoen aan de strengst eisen. Voor u hebben we de beste koks geselecteerd die de heerlijkste gerechten kunnen serveren voor verschillende gelegenheden & op maat van uw budget.

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid dinner met 5-gangenmenu, een receptie met hapjes, een jubileum met buffet of walking dinner. Wat u ook kiest, u wordt beloond met culinaire hoogstandjes  en een voortreffelijke bediening.

Natuurlijk moet het niet altijd hoogstaand culinair zijn, maar u wilt u gasten toch geen honger laten lijden. Kies uit mobiele eetkramen of standen met snacks, luxe hamburgers, pasta, wok of frietjes is ideaal voor vrijgezellenfeesten, dans- en verjaardagsfeesten waar vooral het dansen en drinken primeren.

Hieronder vindt u alvast enkele mogelijkheden van catering die mogelijk zijn tijdens uw event of feest. Natuurlijk kunt u ook op ieder ogenblik zelf uw eigen traiteur, cateraar, kok of mobiel eetkraam kiezen. Contacteer ons gerust om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Mobiele eetkramen & eetstanden

seperator

Bij een feest hoort natuurlijk ook een heerlijke maaltijd, catering mag dus zeker niet ontbreken. Onze selectie van partycateraars bieden verrassende smaakcombinaties. Afhankelijk van uw budget, wensen, timing en aantal gasten kan u kiezen uit verschillende formules. Hieronder geven we u alvast enkele mogelijkheden die er zijn om u genodigden culinair te verwennen.

Laat u alvast inspireren  door de verschillende catering formules die apart of gecombineerd kunnen worden. En wat met de drankenformules? U kiest gewoon om te betalen wat er gedronken wordt per fles. Wil u niet voor verrassingen komen te staan, kies dan voor een drankenforfait.

Traiteurs & Catering

seperator

Wie dacht dat mobiele eetkramen enkel frieten en hamburgers serveren heeft het mis. Vandaag zijn er heel wat mogelijkheden die uw gasten zeker zullen appreciëren.

Voor elke gelegenheid is er zeker wel een eetkraam te vinden dat de gepaste culinaire oplossing aanbiedt. Hieronder geven we alvast enkele mogelijkheden.

Vraag gerust naar ons advies en ervaring bij de keuze tussen een mobiel eetkraam, catering of mobiele buffetten !

Een mobiel frietkraam of een frietmobile is een ideaal wanneer u op zoek bent naar een budgetvriendelijke eetformule. Frietjes met aangepaste snacks worden zowel door jong als oude gesmaakt en is zowel geschikt voor privé- of bedrijfsfeesten als events.

Een hamburgerkraam doet ons terugdenken aan een kermis of ander straat event. Vandaag zijn er ook mobiele eetkramen die luxe hamburgers aanbieden. Lekkere broodjes met verse hamburgers die met sla, tomaten en andere groentjes worden geserveerd. Dus een echte gezonde burger.

wilt u toch eerder kiezen voor een zuiderse toets? Een heerlijk broodje met kebab of pittavlees met groentjes en saus kan alle magen wel vullen. Voor klein, groot, jong en oud zijn pittabroodjes een lekkernij.

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijk dessert? Een wefelkraam of wafels aanbieden zijn altijd een heerlijk dessert. Luchtige Brusselse wafels, Luikse wafels op een stokje met aangepaste topping zoals chocolade of fruit. U kiest maar…

Pannenkoeken zijn net zoals wafels een ideaal dessert die zowel de kinderen als volwassenen gesmaakt worden. Natuurlijk, met suiker of chocolade, u kiest zelf welke smaak u wenst toe te voegen.

Tijdens de zomermaanden kunnen we allemaal genieten van een heerlijk ijsje. Wanneer er dan een mobiele ijskar langskomt en iedereen een ijsje mag kiezen met smaken naar keuze. Een ideale lekkernij voor communies, trouwfeesten of andere zomerse feestjes.

Haal de Italiaanse sfeer op uw feest. Een mobiele pastakraam of stand is een ideaal alternatief om de gasten een lekkere & voedzame maaltijd aan te bieden. In het aanbod van pasa’s en sauzen is er zeker iets voor elk wat wils.

Bent u ook een echte fan van de Oosterse keuken. Een wokmobiel of stand met onder andere wokgerechten runderlapjes, kip, zeevruchten, scampi’s met verse groenten en rijst zijn een perfecte gezonde maaltijd tijdens een feest.

Een kleine honger stillen van uw gasten, een feest in america style ? Een hotdogkraam of hotdogwagen die uw gasten een broodje aanbiedt met een lekker stukje vlees, zuurkool, mosterd of ketchup.  Ideaal voor verjaardagen, jubileums of andere dansfeesten !

Waarom niet kiezen voor een echt pizzafeest. Pizza’s zijn net als pasta een echte Italiaanse lekkernij die door groot en klein wel gesmaakt worden. Een eerder gezond alternatief in vergelijking met een mobiele frituur of hamburgerkraam.

Een Spaanse toetst geven aan uw feest? Een reuzegrote Paella die vers bereidt wordt tijdens het feest is een echte eye-catcher. Enkele ingrediënten die meestal terug te vinden zijn in een Paella zijn rijst, zeevruchten, kip, tomaten, witte bonen, snijbonen en saffraan.

Bij feesten die beperkt zijn in tijd zoals seminaries, recepties, lezingen maar ook babyborrels is het vaak voldoende om hapjes aan te bieden. Deze geserveerde hapjes kunnen zowel koud als warm zijn.

Een walking dinner kunt u vergelijken met een traditioneel menu, alleen worden de verschillende gangen op kleinere bordjes geserveerd. Het voordeel is hiervan dat de gasten aan een staantafel van verschillende gerechten kunnen genieten. Dit maakt dat het feest veel minder informeler wordt.

Om een opkomende honger tijdens het avondfeest tegen te gaan zijn broodjes of een verrassingsbrood ideaal om uw gasten te verwennen. De speciale luxe broodjes worden rijkelijk belegd met vis, vlees, kazen of ander exclusief beleg naar keuze.

Kiezen voor een koud, warm en/of dessert buffet heeft vele voordelen. Uw gasten kunnen in alle rust zelf beslissen wat en hoeveel ze kunnen eten. Zo bent u er zeker van dat er voor ieder wat wils is. Vlees- of visliefhebbers en vegetariërs, elk kiezen ze uit het aanbod de gerechten die zij graag lusten.

Heeft u eerder een voorkeur voor de niet Belgische keuken? Eenpansgerechten zijn een ideale manier om uw gasten te laten kennis maken met de buitenlandse Aziatische, Italiaanse of bijvoorbeeld Spaanse keuken. Kies bijvoorbeeld voor een reuze paella, reuze wok of verwen uw gasten met pastagerechten.

In de zomermaanden is onze tuin met terras een perfect locatie voor een barbecuefeest. Gezellig samen met familie, vrienden en kennissen genieten van een heerlijke feestmaaltijd. Onze luxe barbecues bestaan uit overheerlijke vis- en vleesgerechten met salades en lekkere sauzen en vinaigrettes.

Heel veel gasten houden ervan om bij het nuttigen van een drankje ook iets in de buurt te hebben om te knabbelen. Tapas borden op de tafels zijn een ideale manier om uw gasten op ieder ogenblik vrijblijvend aan hapje aan te bieden.

De keuze van een menu zal natuurlijk afhangen van de gelegenheid. Gaat u echt voor een feest met een diner, dan is een vijf-gangenmenu een culinair hoogtepunt van het feest. Uw gasten kunnen in alle rust aan tafel schuiven en zich laten verwennen door verschillende gerechten die u vooraf selecteert samen met onze cateraar.