Event Planning

Event Diensten Aanbod Bij De Majeur

seperator

De organisatie van een feest vraagt vaak meer voorbereidingen dan eerst gedacht. Daarom helpen we u graag bij de planning van uw event. Concreet wil dit zeggen dat wij instaan voor de event planning. Event Planner Evy neemt samen met haar team de zorgen, energie, tijd en stress van u over. Zo heeft u tijd over om u echt te concentreren wat belangrijk is: gastenlijst, kleding, uitnodigingen, cadeau’s en genieten natuurlijk van uw dag.

Voor de organisatie van feesten werken wij nauw samen met enkele professionele partners. Hieronder vindt u alvast enkele van onze diensten die we kunnen aanbieden als event planner in Vlaams-Brabant, hetzij in onze feestlocatie te Roosdaal hetzij in Oost-Vlaanderen, Brussel waar u event plaats vindt.

Info Nodig ?

Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen ...

Contacteer ons

services

Verhuur feestmateriaal

Bent u op zoek naar extra meubilair, receptie- of barmateriaal, borden, glazen of ander feestmateriaal? Wij verhuren ook feest- & horecamateriaal via ons bedrijf RestOrent.

Neem gerust een kijkje op onze site met feestmaterialen te huur per dag.

services

Catering

Bij Feestzalen De Majeur werken we samen met verschillende traiteurs, cateraars en eetkramen. Evy de zaakvoerster heeft zelf ook een koksdiploma en weet maar al te goed hoe ze een echte chef kan herkennen.

We helpen u dus graag bij de keuze van de juiste eetformules voor gasten van 30 tot 150 personen.

services

Feestdecoratie / zaalaankleding

Onze feestzalen hebben standaard al een mooi authentiek decor en basis aankleding. Daarnaast voorzien we ook op aanvraag extra aankleding of decor elementen. Denk bijvoorbeeld aan kandelaars, stoelhoezen, bloemstukken, tafelbekleding in een kleur naar keuze. Zowel de bloemen als tafeldecoratie kunnen aangepast worden aan uw wensen.

services

Bloemdecoratie

U kunt natuurlijk bij een bloemist langsgaan voor bloemdecoraties. Bij Feestzalen De Majeur hebben we verschillende glazen vazen die we met verse bloemen decoreren op aanvraag. Zo zorgen wij ervoor dat alle decoratie elementen op elkaar afgestemd zijn met één themakleur naar keuze. Laat gerust weten welke kleur of bloemen u zoal mooi vindt !

services

DJ & Muziek

In onze feestzaal, terras en andere ruimtes wordt sowieso achtergrondmuziek voorzien die u zelf kunt kiezen. Voor echte dansfeesten kunnen wij natuurlijk een DJ voorzien met de nodige apparatuur.

Dit wil zeggen een muziekinstallatie, verlichting en ruimte voor de DJ.

services

Entertainment

Bent u op zoek naar een originele manier om uw gasten te verrassen? Geen probleem, wij helpen u graag bij de keuze van het juiste feest entertainment.

Een band, show, projectie of een andere special act? Geen probleem, wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

services

Personeel

Een feest is een moment waar u zelf en uw gasten verwend moeten worden. Ons professioneel horecapersoneel ontvangt de klanten niet alleen gastvrij, maar zijn ook atent en verzorgd. Onze medewerkers zijn zorgvuldig gescreend & opgeleid – zijn pro-actief, professioneel en beschikken over goede communicatievaardigheden zowel in de zaal als achter de bar.

services

Tenten

Bij bepaalde gelegenheden is een tent een ideale manier om extra ruimte te creëren. Een tent is ook ideaal om klanten tegen zon en regen te beschermen. Laat u niet verrassen door het Belgische weer.  Een tent huren is vaak een ideale oplossing om niets aan het toeval over te laten.

services

Ballondecoratie

Bij bepaalde gelegenheden bieden ballondecoraties en zaalversieringen met ballonen een uniek feestgevoel. Ballonbogen, ballonstaanders, ballontrossen, ballonslingers in alle mogelijke kleuren, formaten en vormen. U kunt het zo gek niet bedenken en er zijn wel ballondecoraties mogelijk.