Feestzalen

Unieke feestzalen met rijke geschiedenis

seperator

Bent u op zoek naar een feestzaal te huur in de regio Vlaams-Brabant voor uw huwelijks-, communie-, verjaardagsfeest, babyborrel of ander feest? Bij De Majeur kunt u verschillende feestzalen huren vrij of zonder traiteur. Onze unieke feestlocatie is niet alleen voorzien van alle accommodatie, maar kindvriendelijk met o.a. een speeltuin.

Feesten in stijl met een moderne accommodatie

seperator

De Feestzalen bij De Majeur vindt u terug in een gerestaureerde brouwerij uit eind 19de eeuw, die toebehoorde aan Frans Tondeurs, pachter en burgemeester van Pamel van 1879 tot 1907. Een feestzaal met een unieke geschiedenis, ligging en omgeving in het Pajottenland !

Aan de rechterzijde van het gebouw vindt u de Orangerie, waar u toegang heeft tot 2 feestzalen: De Raadszaal (gelijkvloers) & De Raadskelder (beneden verdieping). Beide zalen kunnen apart gehuurd worden en hebben hun eigen terras, vestiaire en bar. De Damzaal is een polyvalente zaal die gecombineerd kan worden met de Raadszaal.

Sfeerfoto's

seperator

Onze feestzalen aanbod

seperator
services

Feestzaal De Raadskelder

Deze zaal van 108 m² bevindt zich op de benedenverdieping. Er kunnen tot 80 mensen neerzitten & 150 personen rechtstaan. Deze zaal valt meteen op door zijn 8 meter lange toog en authentieke gewelven met pilaren. Met de indirecte led-verlichting toveren we de zaal om in een kleur die u wenst samen met de decoratie. De gasten of kinderen kunnen gebruik maken van aangrenzende lounge.

Details
services

Feestzaal De Raadszaal

Deze zaal van 60 m² situeert zich op de gelijkvloers. Er kunnen tot 30 mensen al zittend plaatsnemen en 80 mensen rechtstaand. Deze zaal springt in het oog door de hoge plafonds met grote lusters. De hoge ramen geven zicht op de tuin en terras. Deze zaal grenst aan de kinderspeelruimte en Damzaal, een polyvalente ruimte van 30 m² waar gasten in een rustiger kader kunnen genieten.

Details
services

Feestzaal Accommodatie

Elke zaal is voorzien van extra accommodaties zoals vestiaire, bar/toog, koude– en warme keuken, buitenterras, tuin met speeltuin, toiletten,  kinderspeelruimte en privé-parking.
U ziet het alle comfort is aanwezig om uw gasten het zo aangenaam mogelijk te maken. Zo bent u er zeker van dat men nog jaren napraat over de unieke gebeurtenis die u bij ons kunt komen vieren.

Details

Kindvriendelijke feestzaal met speeltuin

Op feestvieren staat geen leeftijd. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat onze kleine gasten zich vermaken. Onze kindvriendelijke feestzaal is daarom ook een ideale feestlocatie. In onze tuin vindt u niet alleen een speeltuin met schommel, speeltorens en glijbaan, maar ook voldoende ruimte voor een springkasteel dat kan bijgehuurd worden op aanvraag. Ook binnen hebben we verschillende speelhoeken met led-televisie en kinderspeelgoed.

Natuurlijk behoort een kindvriendelijk menu met tafeldecoratie tot de mogelijkheden. Ook kinderanimatie of ballon versiering zijn op aanvraag beschikbaar ! U ziet het onze kindvriendelijke feestzaal biedt zowel voor kleine en grote kinderen voldoende speelmogelijkheden.

Feestzaal vrij / zonder traiteur

Bent u op zoek naar een feestlocatie waar u vrij bent van catering of traiteur? Bij De Majeur kunt u een feestzaal huren zonder cateraar of traiteur. Dus nu heeft u geen enkel excuus meer om op een unieke feestlocatie te komen genieten van uw favoriete keuken ! Als klant kiest u dus uw eigen leverancier van een kok, cateraar, traiteur tot een mobiel eetkraam of ander eetformule, u kiest zelf hoe u het feest organiseert.

De zaal is natuurlijk voorzien van een ingerichte keuken voorzien van de basis infrastructuur zoals tafels, afwasbak en fornuis. Bijkomend materiaal kan steeds gehuurd worden op de locatie. Voor een overzicht van keukenmateriaal kunt u steeds een kijkje nemen bij Keukenmateriaal huren op Restorent.be

Feestzaal voor 50, 100 tot 150 personen

Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine intieme feesten van 50 personen tot grotere feesten tot wel 150 personen. Eerst een viergangenmenu in familiale sfeer in onze Raadzaal tot 40 personen, daarna een dansfeest in De Raadskelder tot 150 personen in De Raadskelder is perfect mogelijk. Laat ons gerust weten hoeveel genodigden u heeft en we bekijken graag met u welke tafel & stoel opstelling er past bij uw feestelijkheid. Eerder staantafels of toch dinner tafels rond of vierkant ? Geen probleem wij vertellen u graag wat de perfect indeling is voor onze zalen !

Feestzaal in Vlaams-Brabant, vlakbij Brussel en Oost-Vlaanderen

Onze feestzaal is gelegen in Roosdaal in de provincie Vlaams-Brabant. Dankzij onze centrale ligging en dichtbij de belangrijke invalswegen zijn wij ook makkelijk bereikbaar via Brussel & Oost-Vlaanderen. Op slechts 15 minuten rijden zijn u en uw gasten via de E40 of Brusselse Ring op onze feestlocatie. Onze feestzaal is dus een ideale uitvalsbasis om de vrienden en familie te ontvangen die overal in België wonen. Bij aankomst aan De Majeur Feestzalen kunnen u gasten in alle rust parkeren op onze privé parking.