Faciliteiten & Accomodatie

De Majeur beschikt over 2 feestzalen, van klein naar groter. Zo is er De Raadskelder & De Raadszaal elke zaal heeft zijn eigen karakter & eigenheid. Heeft u nood aan meer ruimte of volledige privacy? Dan kunt u ook de volledige feestlocatie huren voor uw feest of event.

Onze feestzalen zijn natuurlijk allemaal voorzien van alle comfort & faciliteiten die u verwacht van een feestzaal. Hieronder vindt u alvast een overzicht van de volledige accommodatie die onze feestlocatie ter beschikking stelt !

Bij de renovatie hebben we kosten nog moeite gespaard, maar hebben we alles voorzien wat er nodig is voor een perfect feest of event… Hieronder alvast een overzicht van onze accommodatie & faciliteiten.

Info Nodig ?

Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen ...

Contacteer ons

services

Zalen

In het totaal vindt u op onze feestlocatie 3 verschillende zalen, die elk afhankelijk van het feest anders kunnen aangekleed worden. Op de gelijkvloers vindt u de damzaal & raadszaal, op de beneden verdieping vindt u de raadskelder. Al onze zalen kunnen apart of samen gehuurd worden in functie van uw noden.

services

Toiletten

Ook onze kleine ruimtes zijn tot in de puntjes verzorgd. Zo hebben we gescheiden mannen en vrouwen toiletten die voorzien zijn van alle comfort. Aparte toiletten met massieve deuren, geen ordinaire handendrogers, maar katoenen handdoekjes om na het toilet bezoek uw handen in luxe te kunnen wassen.

services

Parking

Wij begrijpen dat het zoeken naar een parkeerplaats bij een feest of event voor frustratie kan zorgen. Om de parkeerproblemen tot een minimum te beperken hebben wij een privé parking aan de zijkant van de Feestlocatie met een capaciteit van 50 wagens. Daarnaast kunnen uw gasten ook makkelijk aan de voorzijde van de feestzaal parkeren. Van op de parking kunnen uw genodigden via onze orangerie eenvoudig de Feestzalen betreden.

services

Speelhoek

Het is natuurlijk belangrijk dat de allerkleinsten op elk ogenblik ook een eigen speelruimte hebben waar ze zich kunnen terugtrekken. Op de gelijkvloers is er daarom een speelhoek met LED-televisie aanwezig voor de kleinere gasten.  Zo kunnen de kinderen bij regenachtig weer of bij het vallen van de avond ook gewoon blijven spelen. Natuurlijk kan elke ruimte omgetoverd worden tot een kinderspeelruimte: de boogkelder, Damzaal, Raadszaal terwijl dat het feest zich afspeelt in de Raadskelder. Er is zelfs voldoende plaats voor een reuzengroot springkasteel.

services

Bar/toog

Elke feestzaal is voorzien van een volledig ingerichte bar met opbergruimte en dranken frigo’s. Voor de afwerking hebben we gekozen voor een Belgische blauwsteen. Wat niet alleen klasse maar ook duurzaamheid uitstraalt.

services

De Damzaal (polyvalente zaal)

Op de gelijkvloers hebben we net naast De Raadszaal aan de voorzijde van het gebouw een extra zaal met een oppervlakte van 30 m². Deze polyvalente zaal kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, aanvullende receptieruimte, zitruimte, speelruimte er is zelfs voldoende ruimte voor de springkasteel voor de allerkleinsten.

services

Speeltuin

De ruime speeltuin bevindt zich achteraan in de tuin die verder wordt aangevuld met een trampoline, speeltoren met schuifaf en speelhuisjes voor de allerkleinsten. Daarnaast is er ook nog voldoende ruimte voor een springkasteel. Bij regenweer kunnen de kinderen ook spelen in de binnenspeelruimte met led-televisie.

services

Tuin

Feestzalen De Majeur wordt aan de achterzijde omgeven door een prachtige tuin met enkele zeldzame boomsoorten, hagen en struikgewas. De tuin met mooi terras is als het weer het toelaat, ideaal idyllische recepties, trouwceremonies en barbeques. Zowel groot als klein kunnen er zich vermaken voor een partijtje voetbal. Voor de allerkleinsten is er natuurlijk een speelhuisje, glijbaan, trampoline en klimtoren.

De privé-tuin is volledig afgesloten zodat de kinderen in alle veilighied kunnen spelen. Daarnaast is er in de tuin ook voldoende plaat voor een starshade of springkasteel. Niet is natuurlijk heerlijker dan in zo’n groene oase van rust te mogen feesten !

services

Terrassen

Elke van onze feestzalen hebben toegang tot hun eigen terras, de terrassen worden van elkaar gescheiden door beplanting. De terrassen zijn een ideale locatie om de gasten bij mooi weer te ontvangen voor de aperitief. Bij hevige zon zorgen we natuurlijk voor de nodige beschutting door middel van parasols.

services

Vestiaires

Elke zaal heeft natuurlijk ook zijn eigen gratis vestiaire waar de gasten hun jassen en andere vesten tijdens het feest kunnen achterlaten. Er zijn voldoende kleerhangers en ruimte aanwezig zodat alle genodigden hun kledingstukken in alle comfort kunnen achterlaten.

services

Domotica & energiebesparing

Bij de renovatie van het pand enkele jaren geleden hebben we geïnvesteerd in een domotica systeem. Hierdoor kunnen we niet alleen de verlichting maar ook de muziek, verluchting volledig automatisch bedienen. De laatste jaren investeren we ook meer en meer in energiezuinige led-verlichting. Of in andere ruimtes wordt de verlichting gestuurd door bewegingsensoren. Dankzij deze energiebesparende maatregelen maken we onze ecologische voetafdruk kleiner met onze feestzalen.

services

Keuken

De warme keuken van 20m² is centraal gelegen ten op zichte van de feestzalen en het terras. De moderne en ergonomisch ingerichte keuken is voorzien van alle comfort. Met het beschikbare gasfornuis, RVS werktafels en ovens zorgt iedereen voor zijn eigen kookkunsten.

Indien de traiteur of catering dit wenst kan extra keukenmateriaal gehuurd worden via ons verhuurbedrijf Restorent.

In het bijgebouw is er ook ruimte van 30 m² die eventueel kan dienst doen als koude keuken, of als tijdelijke werkruimte voor de traiteur of cateraar. Natuurlijk zijn onze keukens volledig hygienisch en conform de HACPP normen.