Gelegenheden

Een Feestzaal voor elke gelegenheid

seperator

Bij Feestzalen De Majeur kunt u terecht voor een oneindig aantal feesten. Hieronder geven wij alvast een overzicht van de verschillende soorten privéfeesten en bedrijfsevenementen. Natuurlijk zijn dit slechts enkele van de vele mogelijke gelegenheden waarvoor u in onze feestzaal terecht kunt.

Heeft u een speciaal feest, event of andere gelegenheid die u niet meteen terugvindt? Geen probleem, laat ons gerust weten wat u wenst. Wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Contacteer ons of maak een afspraak om onze feestzaal te bezichtigen.

Info Nodig ?

Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen ...

Contacteer ons

Maak een keuze tussen uw feest

seperator
services

Privé feesten

Gaat u binnenkort een feest organiseren voor uw vrienden, familie en buren? De Majeur is een specialist in het organiseren van privé feesten zoals babyborrels, trouwfeesten, doopfeesten, communie- en lentefeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, jubileums en vele andere feestgelegenheden.

services

Bedrijfsfeesten

U heeft een bedrijf, organisatie die zijn klanten, zakenrelaties of partners wilt uitnodigen voor een event of feest? De Majeur heeft alle troeven in handen voor bedrijfsfeesten zoals seminaries, teambuildings, vergaderingen, lezingen, personeelsfeesten, jubilea, productvoorstellingen, vormingsdagen en vele andere bedrijfsevenementen.