Geschiedenis

Het gebouw van onze feestlocatie heeft een rijke geschiedenis die meer dan honderd jaar terug gaat. Het gebouw was oorspronkelijk een brouwerij en pachtwoning van Tondeurs Frans die van 1879 tot 1907 burgemeester was van Pamel.

1875

Frans Tondeurs woont samen met zijn vrouw Angelina Rooseleer en hun 7 kinderen op Tezuivenen (De Majeur, Rijstraat nr 16), waar hij pachter en brouwer was. Frans Tondeurs werd in 1872 gemeenteraadslid, op 10 maart 1879 burgemeester van Pamel en bleef het tot aan zijn dood in 1907.

1907

Frans Tondeurs sterft.

2008

Evy & David kopen de vervallen brouwerij en burgemeesterswoning in de rijstraat 16. Ze starten met een grondige renovatie van het gebouw en omgeving. Het gebouw wordt verder uitgebreid met de orangerie en bijgebouw. De renovatie en herstellingen zullen meer dan 2 jaar in beslag nemen.

2010

Na 2 jaar hard werken kunnen ze in november 2010 hun feestzaal plechtig openen tijdens een opendeur weekend in het bij zijn van hun familie, vrienden, buren en collega’s. Met de leuze “Feesten in Stijl” willen zij instaan voor een zorgeloos feest, vol verwennerij.

2015

Na vijf jaar hebben we meer dan tienduizend gasten mogen ontvangen, honderden feesten kunnen verzorgen. Ook onze evenementen zoals Last After New Years Drink, Paasbrunch, Nieuwjaarsfeest en lokale events (sneukeltocht, openbedrijvendag, …) zijn een groot succes. Ondertussen hebben we al een vast clienteel die voor verschillende feestelijkheden beroep doen op onze kennis en locatie.

frans-tondeurs
Brouwerij-De-Majeur-Roosdaal
Vooraanzicht-De-Majeur-Roosdaal
gerenoveerde-voorgevel-De-Majeur-Roosdaal