Tips over Feesten & Events

Bij Feestzalen De Majeur helpen we u graag bij het organiseren van een perfect feest of event. Daarom schrijven we regelmatig artikels rond event planning...

Feestzaal voor huwelijksfeesten in Vlaams-Brabant

Posted in Trouwen, on 17 mei 2015, by , 0 Comments

feestlocaite voor een huwelijkfeestBij het organiseren van uw trouwfeest is een zaal een cruciale keuze. U zult immers het grootste gedeelte van uw trouwdag doorbrengen in de trouwzaal.

Een trouwlocatie is niet alleen een plaats waar u samen met familie iets zult eten. Het is ook een plaats waar u en uw partner tot rust moeten komen; waar alle gasten jong & oud zich thuis moeten voelen; waar u kortom een onvergetelijke dag kunt doorbrengen die eeuwig bij blijft.

Onze feestzalen aanbod voor huwelijksfeesten

Raadszaal feestzaalOp de locatie van feestzalen De Majeur vindt u verschillende zalen die afhankelijk van uw noden samen of apart kunnen gehuurd worden.

Op de gelijkvloers vindt u de Raadszaal voor eerder de intieme trouwfeesten. In deze zaal is er ruimte voor 36 gasten zittend en 70 mensen rechtstaand. Aansluitend is er ook de Damzaal die kan gebruikt worden om de kinderen te plaatsen of ook als extra ruimte voor de gasten.

Raadskelder zaal huren voor huwelijkIn de kelder of benedenverdieping vindt u de Raadskelder die geschikt is voor grotere trouwfeesten tot zo’n 80 gasten zittend, 100 gasten voor een walking dinner en 150 voor een receptie.
Via beide feestzalen heeft u toegang tot de ruimte tuin met terras, achteraan bevindt zich ook de kinderspeeltuin met omheining. De tuin is ook ruim genoeg zodat er plaats is voor springkastelen.

Huwelijksfeest formules

De Majeur biedt vooral formules op maat aan. Concreet wil dit zeggen dat u volledig vrij bent bij de keuze van uw traiteur of catering. Hoewel wij een keuken infrastructuur hebben, laten wij u vrij welke formule u kiest. Heeft u niet meteen een idee wat u wilt eten? Geen probleem wij geven uw graag advies aan de hand van een lijst met traiteurs waar we mee samenwerken. Wat betreft het eten is alles mogelijk. Of u nu kiest voor een buffet, walking dinner, barbecue, frietmobiel of een traditioneel vijfgangen menu. Dit is allemaal mogelijk in onze Feestzaal. Door onze jarenlange ervaring geven wij u graag advies en helpen we u bij de keuze.

Onvergetelijke huwelijksfeest locatie

Feestzalen De Majeur opende slechts enkele jaren geleden zijn deuren. Voor die periode werd alles zowel binnen als buiten volledige gerenoveerd. Alles werd wel zo gerenoveerd dat de oude elementen zoals de vloeren, balken, muren en vele andere zaken hun authentiek karakter bewaard hebben. Voor de binnen afwerking werd er bijvoorbeeld enkel gebruik gemaakt van de beste materialen. Denken we bijvoorbeeld aan de verf en ook de meubels die geleverd werden door Flamant.

kinder speelruimteBuiten werd er een groot terras met tuin aangelegd, waar er ook een aparte ruimte is voor de kinderspeeltuin. Bij slecht weer kunnen de allerkleinsten ook binnen spelen in de kinderhoek waar er onder andere een TV voorzien wordt. Uw gasten kunnen ook perfect hun wagen kwijt op onze privé-parking die plaats biedt aan meer dan 50 auto’s. Naast en voor het privé-domein is er ook nog plaats voor extra wagens.

U ziet het wij bieden een locatie om er een geslaagd huwelijksfeest van te maken. Wij kunnen u alleen maar aanraden om onze trouwlocatie zelf te komen ontdekken. Contacteer ons voor een afspraak.


You must be logged in to post a comment.