Tips over Feesten & Events

Bij Feestzalen De Majeur helpen we u graag bij het organiseren van een perfect feest of event. Daarom schrijven we regelmatig artikels rond event planning...

Zaal huren voor koffietafels in Vlaams-Brabant

Posted in Feestzalen, on 17 mei 2015, by , 0 Comments

koffietafelsIn zalen de Majeur kan u niet alleen terecht voor feestelijkheden. Daarnaast kunnen onze ruimtes ook gebruikt worden voor koffietafels of rouwmaaltijden na een begrafenis.

Zalen voor koffietafels

De Majeur beschikt over 3 zalen die allemaal apart kunnen gebruikt worden. Alle zalen zijn sowieso voorzien van een inkomhal, vestiaires en toiletten. Er is ook een grote privé-parking en tuin met terras. Meer informatie over de zalen vindt u op de pagina Feestzalen aanbod.

Koffietafel formules

Hieronder vindt u enkele formules die mogelijk zijn. Natuurlijk kan u deze formules zelf gaan aanpassen naar uw eigen wensen.

Koffietafel formule Basic

Bij het binnenkomen krijgen de gasten een aperitief. Broodjes, sandwiches en pistolets worden belegd met verschillende charcuterie zoals américain, kaas, hesp, krabsalade en tonijn. Deze worden afgewerkt met groenten. Daarnaast worden er ook verschillende koffiekoeken aangeboden.
Tijdens de koffietafel worden koffie en thee à volonté aangeboden.

Koffietafel formule Silver

Bij de aankomst van de gasten worden deze verwelkomt met een aperitief. Op de tafels worden charcuterieschotels voorzien met kaas, hesp, américain, krabsalade, tonijn. Er worden ook verschillende broodjes, sandwiches en pistolets voorzien die de gasten zelf kunnen beleggen. Daarnaast worden er ook verschillende koffiekoeken aangeboden. Tijdens de koffietafel worden koffie en thee à volonté aangeboden.

Koffietafel formule Gold

Bij de aankomst van de gasten krijgen zij een aperitief. Daarna wordt er soep geserveerd met een broodje. Na de soep wordt er ook een koud buffet voorzien met verschillende schotels vlees, vis met salades, aardappeltjes en pasta’s. Aansluitend wordt er ook een kaasbuffet aangeboden met aangepast brood. De koffiekoeken worden vervangen door een dessertbordje Tijdens de koffietafel worden water, koffie en thee aangeboden.

Koffietafel prijzen?

De prijs van een koffietafel kan u vooraf met ons bespreken dit hangt natuurlijk af van hoeveel personen er aanwezig zullen zijn. Daarnaast speelt ook de keuze van de koffietafel formule een grote rol.

Een zaal reserveren ?

Wilt u een koffietafel reserveren als begrafenisondernemer of als particulier? Contacteer ons voor meer inlichtingen of een afspraak.

 

You must be logged in to post a comment.