Tips over Feesten & Events

Bij Feestzalen De Majeur helpen we u graag bij het organiseren van een perfect feest of event. Daarom schrijven we regelmatig artikels rond event planning...

Feestzaal voor lentefeest in Vlaams-Brabant

Posted in lentefeest, on 17 mei 2015, by , 0 Comments

feestzaal huren lentefeestDe maanden april, mei en juni worden elk jaar opnieuw gekenmerkt door communiefeesten. Natuurlijk is het ook belangrijk dat niet christelijke mensen stilstaan bij de overgangsfase van hun kind naar de volwassenheid. Daarom hebben we voor de zevenjarigen het Lentefeest, voor de twaalfjarigen het Feest Vrijzinnige Jeugd.

Feestzaal voor uw Lentefeest of Feest Vrijzinnige Jeugd

Het lentefeest of feest vrijzinnige jeugd, voor uw zoon of dochter moet het een onvergetelijke dag worden. Het is immers iets waar kinderen van vooraf naar uitkijken en naar toe leven. Kiest u liever voor een intiem feest onder familie of ziet u het ruimer een nodigt u ook de gehele familie, vrienden en kennissen uit. Bij de Majeur is er zeker wel een Feestzaal die bij uw past: kies uit onze 3 feestzalen.

Feestzaal met speeltuin: op en top kindvriendelijk

kindvriendelijke feestzaal met speeltuinOp zo’n feestelijke dag is het natuurlijk belangrijk dat alle kinderen zich amuseren. De Majeur heeft daarom een grote tuin die op en top kindvriendelijk is ingericht. Zo zijn er trampolines voor de kleine en grote kinderen. Een grote speeltuin met glijbaan, er kan zelfs een springkasteel geplaatst worden. Binnen is er ook een ruimte voorzien waar de kinderen een DVD kunnen bekijken of kunnen spelen met de blokjes.
Kortom: bij de Majeur vinden niet alleen mama en papa het reuzefijn, ook de kinderen hebben de tijd van hun leven.

Een feestzaal huren voor een Lentefeest? De Majeur heeft verschillende kindvriendelijke feestzalen voor grote en kleine feesten.

De Majeur: meer dan een Feestzaal huren

Bij de Majeur kan u meer dan alleen terecht voor het huren van een feestzaal. Daarnaast kan u bij ons ook in alle onafhankelijkheid kiezen uit onze traiteurs of u kiest uw eigen traiteur. Daarnaast kunnen wij ook de decoratie voorzien, een DJ met geluidsinstallatie voorzien een verrassingsact… Wij adviseren uw graag om er een spetterende en onvergetelijke dag voor iedereen van te maken.

Reserveer uw feestzaal tijdig

Wacht niet te lang bij het vastleggen van uw feestzaal voor Lentefeest of Feest Vrijzinnige Jeugd van uw kleine spruit. Contacteer ons voor meer informatie of maak een afspraak met onze gastvrouw Evy om alle mogelijkheden te bespreken.


You must be logged in to post a comment.