Onze troeven

Een Feestzaal huren met troeven

seperator

U bent op zoek naar een feestzaal voor uw event of feest en overweegt nog verschillende opties? Om het u makkelijker te maken zetten we nog even voor u op een rijtje waarom u voor ons moet kiezen als event- of feestlocatie.

Bent u toch nog niet overtuigd? Boek een afspraak om onze feestlocatie te bezoeken. Bekijk wat onze klanten vertellen over onze feestlocatie bij getuigenissen. Of neem zeker ook eens een kijkje op onze facebook-pagina voor een overzicht van klanten ervaringen !

Info Nodig ?

Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen ...

Contacteer ons

vrij van traiteur kok feestzaal

Vrij van traiteur/kok

Heeft u een eigen favoriete traiteur of cateraar? Geen Probleem! Bij feestzalen De Majeur kunt u zelf uw eigen traiteur, kok aan huis of cateraar kiezen voor uw feest. Onze ingerichte koude en warme keuken staat ter uwer beschikking.

Feestzaal met Privé parking

Privé parking

Er is niet zo vervelend dan uw gasten die op zoek moeten gaan naar een parkeerplaats bij de aankomst op de feestlocatie. Op onze feestlocatie is parkeren nooit geen probleem, we hebben voldoende gratis parkeerplaatsen voor uw gasten !

Feestzaal makkelijk bereikbaar

Makkelijk bereikbaar

Onze feestzaal is centraal gelegen in België op zo’n 20 kilometer ten zuidwesten van Brussel. Vanuit welke richting uw gasten ook komen, onze feestzaal is makkelijk te bereiken via de verschillende autosnelwegen zoals de Brusselse Ring en de E40.

Groene feestzaal

Groene feestzaal

Feest vieren op een milieuvriendelijke manier in een groene omgeving? Bij het renoveren van het gebouw hebben wij enkel duurzame materialen gebruikt zoals hout, natuursteen. In onze tuin hebben wij diverse planten voor een diverse fauna en flora.

Kindvriendelijke feestzaal

Kindvriendelijk

Natuurlijk worden ook de kleine tot allerkleinste kinderen niet vergeten tijdens de feestelijkheden. Zo hebben we een grote tuin met speeltoestellen met ruimte voor een springkasteel. Binnen hebben we een kinderruimte met tv.

Feestzaal met flexibele zalen

Flexibele zalen

Heeft u een specifieke idee voor de indeling van uw feestzaal of locatie? Geen probleem, kies de tafelindeling, tafelversiering, plaats van de dansvloer en DJ. Onze feestzalen zijn flexibel in te delen volgens uw wensen en noden van het feest.

Feestzaal met moderne accommodatie

Moderne accommodatie

De feestlocatie is voorzien van de meest moderne accommodatie. Bij de renovatie werden kosten noch moeite gespaard. Zo worden de ventilatie, muziek en verlichting volledig domotica gestuurd . De keuken, toiletten, vestiaires zijn voorzien van alle comfort !

Feestformules op maat

Feestformules op maat

Om u het leven & keuze eenvoudiger te maken bieden bij bepaalde feestformules aan. Natuurlijk kunnen wij ook formules op maat leveren. Wij begrijpen dat iedere klant uniek is, daarom luisteren we graag naar uw wensen.

Feestzaal met uitstekende dienstverlening

Uitstekende dienstverlening

Wat je zelf doet, doe je meestal ook beter. Daarom staan Evy & David als zaakvoerders zelf ook in hun feestzaal: het leverancier & klantencontact, de zaalindeling, bar en dranken en ontvangst van de klant. Wij zijn altijd aanwezig om te waken over de kwaliteit !

Feestzaal met uitgebreid partner netwerk

Uitgebreid partner netwerk

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk van leveranciers uitgewerkt. Bent u op zoek naar een traiteur, DJ, licht & geluidsinstallatie, entertainment, decoratie of andere feestideeën? Wij helpen u graag verder met onze partners !