Over ons

Feestzalen-De-Majeur-avondsfeer-vooraanzicht-600x600

Van 30 tot 150 personen

seperator

Een perfecte mix van het modernste comfort & technologie in een rustieke groene omgeving, onze feestlocatie is ideaal voor kleine tot middelgrote evenementen met een gasten aantal dat varieert van 30 tot 150 personen.

Authentiek in uitstraling & uitzonderlijk in sfeer, Feestzalen De Majeur is waar verschillende werelden samenkomen.

Volledige privacy, exclusiviteit, comfort & ecologie zijn slechts enkele van de voorwaarden die bij de creatie van onze feestlocatie belangrijk waren. Op onze feestlocatie van 500m² vindt u zeker wel een plaatsje waar u zich thuis zult voelen.

KL

Unieke Feestlocatie

seperator

Als event- en feestlocatie, besteden we veel aandacht aan de klant hun comfort. Daarom kunt u zowel de locatie volledig afhuren (unieke feest beleid) , alsook slechts één van onze locaties afhuren met elk hun eigen terras, vestiaire en speelruimte. Kies dus zelf welke locatie & accommodaties u nodig acht voor uw feest.

Onze feestlocatie & charme in een notendop: of het nu gaat over een idyllisch trouwfeest, een bedrijfsevent, familiefeest, een eerste communie, een huwelijksjubileum, vrijgezellen party, een beurs of modeshow, wij maken het een onvergetelijke & aangename ervaring bij Feestzalen de Majeur.

KL

De Raadszaal bij De Majeur - Feestzaal huren van 60 m²
De-Raadszaal-tafeldecoratie-bloemstukken-detail-Feestzalen-De-Majeur-600x600

Warm Onthaal

seperator

Natuurlijk mogen we ook de zaakvoerder niet vergeten, Evy & David zijn steeds aanwezig om niet alleen de klanten warm te onthalen. Daarnaast houden zij ook een oogje in het zeil om er samen met hun professionele medewerkers een onvergetelijke dag van te maken.

Uiteindelijk is het bij ons dat de herinneringen worden gecreëerd …

Evy, David en het personeel

KL

Wat Doen We?

Bij Feestzalen De Majeur kunt u terecht voor allerlei diensten van een feestzaal huren tot een volledige event planning van uw feest !

Ligging

Vanuit Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen kunt u ons op minder dan 15 minuten via de E40 afrit Aalst of Ternat of de Brusselse ring bereiken.

Ons Team

Bij De Majeur spreekt u in de eerste plaats met mensen, en niet met een bedrijf. Wij vertellen on graag meer over on gemotiveerd team !

Wie zijn we ?

Ontdek snel waarom De Majeur in de loop der jaren uitgegroeid is tot een perfecte Feestzaal voor allerlei soorten evenementen !