Wat doen wij

feestzaal-de-raadszaal-555x419

Zaal huren voor elke gelegenheid

seperator

Wij richten ons tot zowel particulieren voor privé feesten, maar ook bedrijfsfeestenverenigingsfeesten. Bij ons kan u zowel terecht voor een traditioneel avondfeest, een communie- of verjaardagsfeest, rouwmaaltijd maar ook voor een compleet op maat gemaakt evenement.

Wilt u gewoon een zaal huren met uw eigen traiteur, of opteert u eerder voor een feest volledig door ons georganiseerd. Geen probleem bij Feestzalen De Majeur heeft U de keuze, tenslotte is het UW feest !

KL

Met of zonder catering

seperator

Voor de catering werken wij samen met een aantal vaste traiteurs. Bij hen kunt u terecht voor amuse hapjes of volledige buffetten, meergangen menu’s, walking dinners in diverse prijscategorieën voor de organisatie van Babyborrels, Banketen, Brunches, Barbecues, Koffietafels, Bedrijfsfeesten, Conferenties, Communiefeesten, Demo-avonden, Doopfeesten, Huwelijksfeesten, Jubileums, Ledenfeesten, Meetings, Seminaries, Tentoonstellingen, Themafeesten, Vergaderingen, Vernissages, …

KL

zaal-huren-catering-traiteur-555x419
zaal-huren-dj-feest-555x419

Feesten op maat

seperator

Onze troef is een volledige offerte op maat van uw wensen: zaal, catering, DJ, animatie en zelfs overnachting kunnen wij voor u verzorgen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor de aankleding van de zaal met bloemstukken, tafels, stoelen in de themakleur die u verkiest.

Aarzel niet ons te contacteren of een bezoekje te brengen voor vrijblijvende informatie over onze mogelijkheden.

Elk feest is uniek en samen met u zoeken wij de voor u meest geschikte formule!

KL

Over Ons ?

Evy & David vertellen graag meer over de Feestzaal De Majeur. Ontdek snel waarom vele mensen gekozen hebben voor deze feestlocatie

Ligging

Vanuit Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen kunt u ons op minder dan 15 minuten via de E40 afrit Aalst of Ternat of de Brusselse ring bereiken.

Ons Team

Bij De Majeur spreekt u in de eerste plaats met mensen, en niet met een bedrijf. Wij vertellen on graag meer over on gemotiveerd team !

Wie zijn we ?

Ontdek snel waarom De Majeur in de loop der jaren uitgegroeid is tot een perfecte Feestzaal voor allerlei soorten evenementen !