Ligging

Feestzaal De Majeur is gelegen in de Rijstraat 16 in Roosdaal, vlak naast de Ninoofsesteenweg tussen Ninove en Dilbeek, in de groene omgeving van het Pajottenland.  We zijn zeer vlot bereikbaar vanuit Brussel, Vlaams-Brabant via de Ninoofsesteenweg.

Vanuit Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen kunt u ons op minder dan 15 minuten via de E40 afrit Aalst of Ternat of de Brusselse ring bereiken.

Vanuit Antwerpen volgt u gewoon de E17 of de E19 en daarna de E40 via de afrit Aalst of Ternat.

Wanneer u richting Brussel rijdt op de Ninoofsesteenweg ziet ter hoogte van BMA Bureastoelen aan de linkerzijde onze feestlocatie, wanneer u richting Ninove rijdt dan vindt u onze feestzaal aan de rechterzijde net voorbij Meubelen Lucas.

Wat Doen We?

Bij Feestzalen De Majeur kunt u terecht voor allerlei diensten van een feestzaal huren tot een volledige event planning van uw feest !

Over Ons ?

Evy & David vertellen graag meer over de Feestzaal De Majeur. Ontdek snel waarom vele mensen gekozen hebben voor deze feestlocatie

Ons Team

Bij De Majeur spreekt u in de eerste plaats met mensen, en niet met een bedrijf. Wij vertellen on graag meer over on gemotiveerd team !

Wie zijn we ?

Ontdek snel waarom De Majeur in de loop der jaren uitgegroeid is tot een perfecte Feestzaal voor allerlei soorten evenementen !