Ons team

Bij De Majeur spreekt u in de eerste plaats met mensen, en niet met een bedrijf. Bij ons zijn onze klanten geen nummer daarom werken de zaakvoerders David & Evy ook gewoon mee voor en achter de schermen.

In de loop der jaren hebben we ook een sterk team opgebouwd, die net als ons een jarenlange ervaring hebben, mensen met een visie, karakter en kennis! Wij vertrouwen op onze mensen die elke dag klaar staan om onze gasten op ieder ogenblik op hun wenken te bedienen.

evy-vandenberghe-zaakvoerster-demajeur

Evy – zaakvoerster

Evy heeft zelf een koksdiploma behaald aan de hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Als geen ander kent ze het reilen en zeilen bij een feest zowel in de keuken als de zaal. Ze behandelt niet alleen de telefoon, de e-mails, en zorgt voor de contacten met de catering en andere leveranciers. Daarnaast zorgt ze ook voor de aankleding en bloemenversiering. Zoals u kunt zien vindt ze het zeer belangrijk dat er niets aan het toeval wordt over gelaten.

David-medezaakvoerder-demajeur

David – medezaakvoerder

Naast elke sterke vrouw, staat er natuurlijk ook een sterke man of was het nu vice versa. David is ondertussen al enkele jaren een volwaardige kracht bij het zwaardere werk. Zo zorgt hij voor de logistiek van de feestlocatie, ook de onderhoud van de tuin en het gebouw van de 500 m² feestlocatie behoort tot zijn takenpakket. Kortom David zorgt ervoor dat alles er piekfijn uitziet zowel binnen als buiten ! Hij kent de feestzalen dan ook door en door…

kelners-de-majeur

Kelners

Natuurlijk hebben wij ook eigen kelners ter beschikking die door ons werden geselecteerd op basis van onze waarden en normen. Samen met David & Evy zorgen ze voor een warme, professionele contact met de klanten tijdens het feest of event.

traiteurs-de-majeur

Traiteurs

De organisatie van een feest is een samenwerking tussen verschillende bedrijven waaronder een traiteur, cateraar of kok. Om aan de vraag van onze klanten tegemoet te komen, hebben wij zelf een selectie van traiteurs die we blindelings vertrouwen. In samenspraak met onze of uw traiteur zorgen we ervoor dat het feest gesmeerd loopt !

partners-leveranciers-de-majeur

Partners & Leveranciers

Onze feestzaal werkt samen met verschillende partners die we kunnen vertrouwen en voldoen aan onze eisen rond kwaliteit, dienstverlening en prijs. Bent u op zoek naar een DJ, licht & geluid, traiteur, entertainment, decoratie, feestmateriaal te huur ? Wij brengen u graag in contact met de juiste personen uit ons uitgebreide netwerk van partners & leveranciers.

Wat Doen We?

Bij Feestzalen De Majeur kunt u terecht voor allerlei diensten van een feestzaal huren tot een volledige event planning van uw feest !

Ligging

Vanuit Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen kunt u ons op minder dan 15 minuten via de E40 afrit Aalst of Ternat of de Brusselse ring bereiken.

Over Ons ?

Evy & David vertellen graag meer over de Feestzaal De Majeur. Ontdek snel waarom vele mensen gekozen hebben voor deze feestlocatie

Wie zijn we ?

Ontdek snel waarom De Majeur in de loop der jaren uitgegroeid is tot een perfecte Feestzaal voor allerlei soorten evenementen !