Wie zijn we

Ervaring in sterren restaurants

seperator

Graag stel ik me even voor : Ik ben Evy Vandenberghe 34 jaar. Mijn opleiding  volgde ik aan de Hotelschool te Anderlecht en ben afgestudeerd als kok aan de Hotelschool Ter Duinen te Koksijde.

Mijn ervaring deed ik op in bekende restaurants zoals Juana in Nice, De Bijgaarden te Groot-Bijgaarden, de Pastorale te Reet, ’t Molentje te Zeebrugge, ’t Klein Duimpje te Aalter en regionaal ’t Krekelhof in Gooik en De Olifant in Halle.

KL

Uniek gerenoveerd pand

seperator

Samen met mijn partner David Notaerts, bouwaannemer, kochten en renoveerden we het vervallen pand in de Rijstraat 16 te Roosdaal in 2008.

Ooit was er een brouwerij gevestigd, welke toebehoorde aan Frans Tondeurs (geboren in 1838) en burgemeester van Pamel was van 1879 tot 1907.

KL

Evy-David-De-Majeur-zwart-wit
voor-aanzicht-feestzaal-de-majeur-570x430

500 m² feestlocatie

seperator

Als jonge zelfstandige wil ik mijn kennis en ervaring combineren in een nieuwe uitdaging om een klassevolle en unieke feestlocatie aan te bieden. Zo creëerden we voor u DE MAJEUR, een perfect kader met alle accommodaties voor al uw privé- en bedrijfsfeesten.

Bij ons kunnen alle gasten zowel groot als klein genieten van de 500 m² feestlocatie in een groene omgeving van het Pajottenland.

KL

Wat Doen We?

Bij Feestzalen De Majeur kunt u terecht voor allerlei diensten van een feestzaal huren tot een volledige event planning van uw feest !

Ligging

Vanuit Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen kunt u ons op minder dan 15 minuten via de E40 afrit Aalst of Ternat of de Brusselse ring bereiken.

Ons Team

Bij De Majeur spreekt u in de eerste plaats met mensen, en niet met een bedrijf. Wij vertellen on graag meer over on gemotiveerd team !

Over Ons ?

Evy & David vertellen graag meer over de Feestzaal De Majeur. Ontdek snel waarom vele mensen gekozen hebben voor deze feestlocatie