Privé feesten

Een Feestzaal voor privé feestjes

seperator

Gaat u binnenkort een feest organiseren voor uw vrienden, familie en buren? De Majeur is een specialist in het organiseren van privé feesten zoals babyborrels, trouwfeesten, doopfeesten, communie- en lentefeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, jubileums en vele andere feestgelegenheden.

In één van onze privé feestzalen of volledige feestlocatie kunt u samen met vrienden & familie genieten van een leuk privéfeest. Hieronder vindt u alvast een overzicht waarom u voor onze locatie en dienstverlening moet kiezen voor uw privé feest !

Info Nodig ?

Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen ...

Contacteer ons

Van feestzaal tot event planning

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het huren van een feestzaal op onze feestlocatie De Majeur, daarnaast kunt u ook vrijblijvend beroep doen op onze event planning.

Zo verzorgen wij niet alleen het eten, de zaalindeling & versiering maar DJ met licht en geluid en voor de ontvangst van uw gasten. Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij er een onvergetelijk privé feest van !

planning-event-feestzaal

Zorgeloos feesten in een groene omgeving

feestzaal-groene-omgeving

Een feest organiseren vraagt veel voorbereiding, planning en kennis. U kunt natuurlijk altijd beroep doen op een dure event planner of evenementenbureau. Bij Feestzalen De Majeur helpen we u graag mee bij het organiseren van een onvergetelijk feest.

Wij helpen u bij de keuze van de feestmaaltijd (traiteur, kok of mobiel eetkraam), decoratie (zaal & tafelversiering), op- en afbouw (tafels, stoelen en zaal) en vele andere rompslomp die allemaal relevant zijn voor een feest.

Daarbij kunt u genieten van onze volledige accommodatie met onder andere 2 zalen met privé parking, tuin en terras.

Privé feest vieren in stijl

Onze feestlocatie is voorzien van alle moderne comfort & accommodatie. Het gebouw dat begin jaren negentienhonderd nog gebruikt werd als brouwerij, is vandaag afgewerkt met duurzame materialen zonder afbreuk te doen aan de authentieke stijl.

De keuze van massief houten deuren, natuursteen, marmer en meubelen van Flamant verzekeren dat u in stijl uw gasten kunt uitnodigen op uw privéfeest.

planning-event-feestzaal

Overzicht privé feesten

prive-feesten

De mogelijkheden van onze feestlocatie voor de organisatie van een privé feest zijn oneindig. Hieronder geven we alvast enkele voorbeelden van feesten die wij uitgewerkt hebben en frequent zijn.

Natuurlijk is onze feestlocatie geschikt voor fotoshoots, filmopnames  en vele andere events waar u op zoek bent naar een verhuurlocatie.