Babyborrels

Een Feestzaal huren voor Babyborrels

seperator

“ Feestzalen De Majeur, een ideale feestlocatie voor de organisatie van uw babyborrel !

U verwacht samen met uw echtgenoot een kindje, of jullie zoon of dochter is ondertussen al geboren? Een babyborrel in een feestzaal al dan niet samen met het doopfeest is een ideale gelegenheid om iedereen in één keer te ontvangen.

Natuurlijk zijn oma, opa ooms en tantes eerder welkom. Maar op een bepaald ogenblik willen vrienden, familie, buren en collega’s de baby bewonderen. Het organiseren van een babyborrel in een feestzaal is dan de perfecte oplossing om wekenlang bezoek te vermijden !

Heeft u toch bepaalde vragen in verband met de organisatie van een babyborrel? In onze FAQ’s vindt u alvast een antwoord op de meest gestelde vragen. Bent u op zoek naar ideetjes voor het eten of de versiering? Hieronder geven wij alvast enkele mogelijkheden rond de babyborrel formules & decoratie. Op uw aanvraag kunnen wij instaan voor de volledige organisatie of u huurt gewoon de babyborrel locatie. Aarzel niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat !

Catering voor Babyborrel

De keuze van het eten bij een babyborrel kan eigenlijk alle kanten op. Afhankelijk van het seizoen, uur en dag zijn er verschillende mogelijkheden. In de meeste gevallen worden de gasten ontvangen met een glaasje bubbels (cava, proseco of champagne). Vanaf dan heeft u eigenlijk verschillende mogelijkheden.

Kies bijvoorbeeld voor een receptieformule uw gasten kunnen genieten van verschillende warme of koude hapjes.
Een aansluitend dessertbuffet met koffie is een andere mogelijkheid. Afhankelijk van uw wensen kunnen ook broodjes, ijs, pannenkoeken en wafels, een 5-gangenmenu of bbq door uw of onze cateraar verzorgd worden.

Babyborreldecoratie & versiering

Wij kunnen de zit- of staantafels decoreren in een themakleur naar keuze. Zo passen wij onze tafellopers, servetten, bloemen en zelfs verlichting aan uw lievelingskleur. Natuurlijk kunnen wij ook een aparte kindertafel voorzien die dan gedecoreerd is voor de allerkleinsten.

Eventueel kunnen wij ook zorgen voor bijpassende ballondecoratie voor babyborrels.

Kindvriendelijke locatie huren voor babyborrels

Een babyborrel is net als een communiefeest het moment dat er vaak heel wat kinderen aanwezig zijn. Onze feestlocatie heeft ook oog voor de allerkleinsten. Zo vindt u bij ons een grote afgeschermde tuin met speeltuin, trampoline en speeltoren. Er is zelfs voldoende ruimte voor verschillende springkastelen. Bij regenweer hebben we ook een kinderspeelhoek met TV, of er kan zelfs een kinderspringkasteel binnen geplaatst worden. Bij een babyborrel zullen de kinderen het zeker naar hun zin hebben !

Info Nodig ?

Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen ...

Contacteer ons