Communiefeesten

Een Feestzaal huren voor een commniefeest

seperator

“ Feestzalen De Majeur in Vlaams-Brabant, dankzij onze kindvriendelijke feestlocatie wordt het een geslaagde communiefeest voor groot & klein !

Bent u op zoek naar een feestzaal om de eerste communie of vormsel van u zoon of dochter te vieren? Onze feestlocatie in de buurt van Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen is de perfecte omgeving voor communiefeesten.

De kinderen kunnen in alle vrijheid ravotten in de ruimte tuin met speeltoestellen terwijl de ouders op het terras of in de feestzaal kunnen genieten van een gezellige babbel met de genodigden.

Er is natuurlijk ook voldoende ruimte voor een springkasteel of bij minder goed weer kunnen de communicanten ook in de binnenspeelhoek spelen.

Kies uw drank & eetformule : all-in, op maat of eigen traiteur

De communiefeest van uw zoon of dochter is natuurlijk een belangrijke mijlpaal in het leven van uw zoon of dochter. Natuurlijk is dit een uitstekend moment om u als ouders samen met de familie eens extra te laten verwennen met een heerlijke maaltijd.

Bij De Majeur heeft u verschillende mogelijkheden wat het eten betreft. Zo kunt u kiezen tussen een all-in communiefeest formule die zowel het eten als drank bevat via onze geselecteerde traiteurs. Kies bijvoorbeeld uit een buffet, een 5 gangenmenu, een barbecue, hapjes. Natuurlijk met aangepaste kindvriendelijke gerechten.

U heeft een eigen traiteur die voor u het eten op de communiefeest verzorgd? Geen probleem wij zorgen voor de locatie en de dranken. De cateraar, kok of traiteur kan terecht in onze ingerichte keuken.

Natuurlijk zijn er formules op maat mogelijk: denk bijvoorbeeld aan paella, een mobiel eetkraam of bijvoorbeeld een pizzamobiel. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee !

Zaal aankleding op maat voor groot & klein

Voor de decoratie van de zaal voor een communiefeest hebben wij net als bij de andere feesten oog voor detail. Zo voorzien wij een apart versierde tafel voor de communicanten en de allerkleinsten. De tafel wordt aangekleed met extra kindvriendelijke accenten zoals snoepjes, een attentie en bijvoorbeeld met ballonnen aan de stoelen, dit allemaal in een themakleur naar keuze.

Voor de volwassenen voorzien we natuurlijk een decoratie met linnen, kandelaars, bloemen en tafellopers. De tafel wordt feestelijk gedecoreerd in functie van het thema naar wens.

Kindvriendelijke zaal voor communicanten

Wanneer u op zoek bent naar een kindvriendelijke feestzaal voor het communiefeest, dan bent u bij De Majeur aan het juiste adres. Onze feestzalen hebben toegang tot een grote tuin met speeltoestellen zoals trampoline, speeltoren en schommels. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor een springkasteel of een partijtje voetballen kan natuurlijk ook. Bij slecht weer kunnen de kinderen natuurlijk ook binnenspelen in onze kinderhoeken.

Mag het ook iets meer zijn? Kies dan voor extra entertainment zoals een dj,  een clown, goochelaar of ballonplooier… Vraag gerust naar onze ideeën en advies bij de organisatie van uw communiefeest.

 

Thuis communie vieren of feestzaal huren

De organisatie van een communiefeest is niet altijd een sinecure. Bij u thuis een communie vieren is niet altijd de beste keuze. Zo moet u voldoende stoelen, drank, ruimte voorzien, eventueel een tent huren. Zowel dus dagen voor de communie als erna heel wat voorbereiding, extra kosten en werk. Ook de dag zelf heeft u nog heel wat aan uw hoofd, laat staan de opkuis. Een feestzaal huren heeft dus heel wat voordelen die u niet alleen geld, maar ook tijd en stress besparen. Wij zorgen immers voor de voorbereidingen, het feest en de opkuis en romslop achteraf. U kunt in alle rust genieten, wij zorgen voor de rest…

Centrale gelegen feestzaal voor communiefeesten in België

Een communiefeest is een ideale moment om de volledige familie bij elkaar te brengen. Onze feestlocatie is centraal gelegen in het Pajottenland en makkelijk bereikbaar via Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussel. De Majeur vindt u op de Ninoofsesteenweg tussen Ninove en Dilbeek. Op minder dan 10 minuten rijden bent u op onze privé parking van de E40 of Brusselse ring.

U ziet het de combinatie van onze professionele aanpak, kindvriendelijkheid en makkelijke bereikbaarheid maakt van Feestzalen De Majeur in Roosdaal een unieke locatie voor een feestelijk communiefeest.

Info Nodig ?

Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen ...

Contacteer ons