Huwelijkfeesten

Feestzaal huren voor Huwelijksfeest

seperator

“ Feestzalen De Majeur in Vlaams-Brabant, een unieke huwelijkslocatie voor een huwelijksfeest in één van onze prachtige zalen !

Bent u op zoek naar een feestzaal te huur voor uw komende huwelijksfeest in de buurt van Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen? De locatie voor het huwelijksfeest moet voldoende ruimte bieden en privé parking hebben ?  Zoek dan niet verder ! U heeft de perfecte feestlocatie gevonden voor uw huwelijksfeest.

Feestzalen De Majeur heeft 3 verschillende zalen ter beschikking, met een terras met tuin, vestiaire, ingerichte keuken en makkelijk te bereiken via de ring van Brussel of E40.

Onze zalen zijn voorzien van een geluidsinstallatie, domotica, led-sfeerverlichting en een bar met frigo’s. Onze feestzalen worden omringd door een tuin met privé-parking. Voor de kinderen hebben we ook een speeltuin in onze afgesloten tuin of een binnenspeelhoek met televisie.

Feestzaal huren voor een volledige huwelijksdag

Bent u nadat u wettelijk gehuwd bent op zoek naar een trouwlocatie? Bij Feestzalen De Majeur kunt u zowel voor de huwelijksceremonie, de huwelijksreceptie, het huwelijksdiner als het avondfeest terecht op uw huwelijksdag. Gebruik onze volledige locatie gedurende een dag. Wij toveren onze sfeervolle zalen op tot de ruimte die u wenst. Bij mooi weer kunt u ook kiezen voor een buiten receptie op het terras met zicht op de mooie tuin. Op ons xx m² grote feestlocatie heeft u voldoende ruimte om u en uw genodigden en volledige dag te genieten en feest op de huwelijksdag

Evy onze event planner en zaakvoerdster maakt er samen met haar team een onvergetelijke dag van ! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Idyllische decor voor een onvergetelijke huwelijksfeest

In vergelijking met vele andere feestzalen springen wij er zeker tussenuit door onze ligging met groene omgeving. De combinatie van het authentieke gebouw met de klassieke afwerking met luxe materialen en meubelen, zorgt ervoor dat onze locatie perfect is voor huwelijksfotografie. Niet alleen onze feestzalen zijn tot in de puntjes afgewerkt en verzorgt, ook onze tuin is mooi onderhouden en aangelegd. De vlotte bereikbaarheid met privé-marking zorgt ervoor dat uw gasten versteld zullen staan van de prachtige verborgen parel in het hartje van Vlaams-Brabant.

Professioneel advies & organisatie

Uit ervaring weten we dat een huwelijk heel wat voorbereiding, stress & planning vergt van zowel de feestlocatie als het echtpaar. Daarom staat Evy u graag bij bij het plannen en uitwerken van uw huwelijksfeest. Natuurlijk kunt u vrijblijvend beroep doen op onze vakkennis en ervaring. Heeft u bepaalde wensen of liefst een persoonlijke toets? Geen probleem wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn om er een onvergetelijke huwelijksdag van te maken.

Huwelijksfeest op maat

Een huwelijk samen met het feest, receptie en/of ceremonie zijn belangrijke mijlpalen in het leven van een trouwkoppel. Daarom werken wij volledig op maat gemaakte voorstellen uit. Daarom is onze zaal ook gewoon af te huren als huwelijkslocatie. Concreet wil dit zeggen dat u zelf uw traiteur/catering kiest, of uw DJ of entertainment. U bent dus vrij om te kiezen hoe u het feest organiseert met of zonder hulp van onze mensen. Zo bent u er altijd zeker van dat er geen hinderpalen zijn bij de organisatie van tenslotte uw belangrijk dag en huwelijksfeest !

Geen financiële verrassingen

Heeft u een bepaald budget voor ogen? Geen probleem samen met u bekijken we wat er haalbaar is. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij perfect inschatten met welke kosten u zoal moet rekening houden. Om ervoor te zorgen dat u voor geen verrassingen komt te staan kunt u ook kiezen voor bepaalde pakketten, dit wil zeggen dat u een forfait betaald per persoon voor zowel de drank als catering.

We kunnen uw volledige huwelijksfeest verzorgen van catering tot decoratie en DJ… of u kan gewoon onze locatie huren met uw eigen catering of traiteur… het is uw dag, uw kiest wat voor u de beste optie is.

Info Nodig ?

Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen ...

Contacteer ons