Recepties

Een Feestzaal huren voor Recepties

seperator

“ Feestzalen De Majeur in Vlaams-Brabant, een ideale feestlocatie voor een receptie op het terras met tuin of binnen in één van onze prachtige zalen !

Recepties zijn er in alle formaten en formules. Bij feestzalen De Majeur kunt u terecht voor allerlei recepties: huwelijksrecepties, bedrijfsrecepties, verjaardagsrecepties of andere recepties van een feest.

Bij het binnenkomen van de gasten zorgen we voor een hartelijk onthaal, de jassen worden in de vestiaire opgeborgen en de klanten krijgen een glaasje.

Bij mooi weer kan u voor de receptie ook terecht op onze terrassen met zicht op de tuin.Voor een verzorgde receptie locatie in de buurt van Vlaams-Brabant bent u bij ons aan het goede adres !

Een drankenformule op maat

Heeft u een bepaalde voorkeur van drank die moet geserveerd worden? Geen probleem, kies uit uitstekende huiscava, prosecco of champagne. Ons personeel zorgt ervoor dat de drank rijkelijk vloeit en uw gasten niet te kort komt. U betaalt gewoon per fles of kies voor een drankenforfait. U kiest zelf wat voor u de beste formule is, wij zorgen dat de receptie naar wens verloopt.

Kies uw eetformule: hapjes, tapas of walking dinner

Onze feestzaal is vrij van kok, traiteurdienst of catering. Dit wil dus zeggen dat u zelf bepaalt wie, welk eten u tijdens de receptie serveert. U eigen traiteur komt de hapjes gewoon leveren die wij dan serveren tijdens de receptie. Ons ervaren personeel zorgt ervoor dat iedere gast tijdig voorzien is van een hapje en een drankje.

Heeft u zelf niet meteen de tijd of ideetjes. Maak dan gebruik van onze eigen selectie van traiteurs en cateraars. Wij geven u graag advies over het aantal hapjes, tapasbordjes en keuze van formule.

Receptielocatie in een uniek kader

Twintig of tweehonderd gasten? Voor onze locatie is dit geen enkel probleem. Voor welke gelegenheid de receptie ook plaats vindt, elke zaal of andere ruimte binnen onze feestlocatie is tot in de puntjes verzorgd. Bij mooi weer kunnen uw gasten op ons terras met prachtige tuin genieten van een aperitief. In de winter of bij regenweer kunt u natuurlijk terecht in onze prachtige zalen die volledig gedecoreerd worden op maat van uw feest: verse bloemen, thema gekleurde tafelnappen, servetten. Ondertussen zijn we een echte top-locatie in de streek van Vlaams-Brabant.

Aarzel niet om ons te contacteren om de mogelijkheden rond recepties te bespreken.

Info Nodig ?

Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen ...

Contacteer ons