Verjaardagsfeesten

Een Feestzaal huren voor Verjaardagen

seperator

“ Feestzalen De Majeur, een ideale feestlocatie voor de organisatie van uw verjaardag van 30 tot 150 personen !

U gaat binnenkort jarig worden of u wilt iemand anders verrassen met haar of zijn verjaardag? Geen probleem bij Feestzalen De Majeur hebben we zowel een kleine als grote zaal zodat u zowel in intieme als voor groepen uw verjaardag kunt vieren.

  • gratis privé parking & buitenterras en tuin
  • centrale ligging in Vlaams-Brabant
  • vrij van traiteur, kok of catering
  • zaalindeling op maat van uw verjaardagsfeest
  • verschillende voordelige verjaardagsformules

Sommige getallen zijn zo symbolisch dat ze niet onopgemerkt voorbij mogen gaan. Bijvoorbeeld als uw zoon of dochter 18 jaar worden. Of uw 30ste, 40ste, 50ste of 80ste verjaardag zijn allemaal ideale gelegenheden om uw vrienden en familie uit te nodigen voor een uitgebreid verjaardagsfeest.

Onze feestlocatie is de perfecte omgeving om uw verjaardagsfeest in stijl te vieren en er een onvergetelijke avond van te maken. Hieronder geven we alvast enkele ideeen voor een verjaardagsfeest. Aarzel niet om ons te contacteren voor ons event planning advies. Wij delen graag met u onze jarenlange ervaring van het organiseren van verjaardagsfeestjes van groot en klein !

Een verjaardagsfeest op maat

Een feestzaal huren bij De Majeur heeft vele voordelen, zo kunt u volledig zelf de indeling, decoratie kiezen voor uw verjaardagsfeest. Kiest u enkel voor staantafels, of heeft u graag ook een zittafel voor de oudere mensen. Geen probleem wij zorgen dat iedereen een comfortabel plaatje krijgt van de DJ tot de band of verrassingsact ! Een verjaardagsfeestje op maat is dus geen enkel probleem.

Catering: van frietmobiel tot walking dinner

Onze feestlocatie is helemaal vrij van kok, traiteur of cateraar. U heeft kunt dus in alle vrijheid kiezen welk eten u serveert aan de gasten. Breng uw eigen traiteur mee, boek een mobiel eetkraam, breng uw eigen taartjes en gebakjes mee al dan niet homemade. De mogelijkheden wat catering betreft zijn eindeloos.

Heeft u niet meteen ideeën voor uw verjaardagsfeest ? Wij helpen u graag creatief meedenken, kies gerust uit onze eetformules, traiteurs of cateraars die voldoen aan de strengste voorwaarden.

Zaal huren voor verjaardag met alle comfort

Onze feestzalen hebben alle comfort om uw verjaardag geslaagd te maken: een ruim terras met tuin, privé-parking, professionele keuken, zalen met bar, vestiare en dansvloer. Het voordeel is niet alleen dat wij zorgen voor de opbouw, versiering en decoratie. Na afloop van het feest ruimen wij ook alles op. Wij kunnen voor de volledige organisatie van uw verjaardagsfeest zorgen, bij ons huurt u niet zomaar een zaaltje, maar een volledig feestprogramma met dienstverlening.

Feestzalen makkelijk te bereiken in Vlaams-Brabant

Uw genodigden wonen waarschijnlijk niet allemaal in dezelfde gemeente of streek. Een feestzaal die makkelijk te bereiken is daarom altijd mooi meegenomen. Feestzalen De Majeur is gelegen in Roosdaal, Vlaams-Brabant vlakbij de Ninoofsesteenweg die tussen Dilbeek en Ninove loopt. Op minder dan 15 minuten ben je van de verschillende autosnelwegen op onze feestlocatie met privé-parking.

Info Nodig ?

Vraag vandaag nog meer info over onze feestzalen ...

Contacteer ons