Tips over Feesten & Events

Bij Feestzalen De Majeur helpen we u graag bij het organiseren van een perfect feest of event. Daarom schrijven we regelmatig artikels rond event planning...

Trouwzaal huren in Vlaams-Brabant

Posted in Trouwen, on 17 mei 2015, by , 0 Comments

Trouwzaal huren in Vlaams-BrabantWilt u trouwen in een uniek en authentieke omgeving? Bij Feestzalen De Majeur hebben we 2 trouwzalen ter beschikking in het hartje van het Pajottenland te Roosdaal in Vlaams-Brabant Onze centrale ligging maakt onze huwelijksfeestzaal makkelijk toegankelijk via Brussel, Oost-Vlaanderen en de andere Vlaamse provincies.

Op het gelijkvloers hebben we de Raadszaal die geschikt is voor kleinere intiemere trouwfeesten. Op de kelderverdieping hebben we de Raadskelder die geschikt is voor grotere trouwfeesten tot 100 personen.

De achterzijde heeft een zeer groot terras met tuin, uw receptie kan zo bij mooi weer volledig in het groen plaatsvinden. Wanneer u dit wenst kan de volledige trouwlocatie alleen voor u  en uw gasten gereserveerd worden.

Zaal voor een geslaagd trouwfeest en veel meer…

Heeft u reeds een catering bedrijf gekozen die voor u het eten zal verzorgen of u kiest graag uit onze lijst van traiteurs? Geen probleem, wanneer u bij ons een feestzaal huurt bent u volledig vrij in de keuze of concept van het trouwfeest. Graag geven wij u alvast enkele ideeën…

Waarom kiest u bijvoorbeeld niet voor een walking dinner in plaats van een traditioneel vijfgangenmenu. Natuurlijk voorzien wij ook statafels en barkrukken zodat de mensen rustig kunnen eten. Hetzij niet zittend, maar wel rechtstaand aan een tafel. Voor de ouderen kan er nog steeds een traditionele tafel met stoel voorzien worden. Een buffet warm, koud met aansluitend ook een dessert buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kan iedereen zelf kiezen hoeveel hij wil eten. Er zijn immers mensen die houden van vis of van vlees of beiden. Een luxe barbecue behoort ook tot de mogelijkheden. Bij mooi weer kan dan het feest plaats vinden op het terras.

’S nachts kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een frietmobiel, een kaasbuffet, luxe belegde broodjes zodat de gasten ook hun honger kunnen stillen.
Door onze ervaring kunnen wij u zeker advies geven wat de gasten zullen appreciëren.

Aankleding en versiering van de trouwlocatie

decoratie voor trouwlocatieZoals u kunt zien op de sfeerfoto’s worden onze trouwzalen tot in de puntjes afgewerkt. Zo maken wij gebruik van diverse decoratieve elementen (Kartell vazen), verse bloemstukken, grote kandelaars en diverse kaarsen om zowel de tafels als de trouwzaal romantisch te verlichten.

Heeft u een bepaald thema kleur gebruikt bij uw trouw voor het boeket of kleed? Geen probleem wij passen onze versiering aan op basis van uw wensen.

Tenslotte worden ook de allerkleinsten niet vergeten op aanvraag voorzien wij een aparte kindertafel die speciaal voor de kinderen versierd wordt en voorzien van kindvriendelijke attenties.

Beschikbare trouwzaal accommodatie

Onze zalen zijn voorzien van de modernste accommodatie. Zo wordt de verlichting, muziek, ventilatie volledig via domotica gestuurd, onze medewerkers maken gebruik van een security hoofdtelefoon zodat ze snel met elkaar kunnen communiceren tijdens de dienst. In onze trouwzalen is er ook ruimte voor de DJ en een dansvloer.

Speeltuin trouwzaalBuiten kunnen er verschillende springkastelen geplaatst worden naast de kinderspeeltuin met o.a. 2 trampolines. Binnen is er een kinderspeelruimte met TV en speelgoed,  bij slecht weer kan er ook een binnen een klein springkasteel geplaatst worden voor de allerkleinsten.

Voor de traiteur is er een koude en warme keuken die voorzien is van een gasvuur, oven en afwasruimte. Ter plaatste kan er ook horecamateriaal (borden, warmhoudtoestellen, servies, …) gehuurd worden dat niet moet afgewassen worden.

Tot slot moet uw gasten zich geen zorgen maken over een parkeerplaats. Op onze privé parking is er plaats voor 50 wagens, extra parkeerruimte is mogelijk op nabijgelegen terreinen, op 20 meter.

Meer info over de trouwzalen bij de Majeur?

Trouwzalen te huur bij Feestzalen De MajeurOm u echt te kunnen overtuigen van onze unieke trouwlocatie raden wij u aan om een afspraak te maken.

Evy geeft u graag een rondleiding in onze trouwzalen. Samen met haar kunt u dan de verschillende formules en mogelijkheden bespreken. Haar troef is de persoonlijke aanpak van a tot z.

Het klaarzetten, contact met leveranciers, de decoratie wordt door haar persoonlijk verzorgd, zo bent u zeker dat er niets vergeten wordt en vooral dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.
Contacteer Evy voor een afspraak


You must be logged in to post a comment.