Tips over Feesten & Events

Bij Feestzalen De Majeur helpen we u graag bij het organiseren van een perfect feest of event. Daarom schrijven we regelmatig artikels rond event planning...

zaal huren voor verjaardagsfeest

Posted in verjaardagsfeest, on 17 mei 2015, by , 0 Comments

Feestzalen De Majeur is een ideale locatie voor een verjaardagsfeestje. Of u nu zelf het feestje organiseert of voor iemand anders er is zeker wel een formule die bij u past. Verjaardagsfeestjes zijn er niet alleen voor kinderen ook volwassenen hebben recht op een leuk feest. Hieronder vindt u alvast een overzicht van de mogelijkheden. Natuurlijk zijn dit slechts enkele voorbeelden, elk feest is immers uniek en wordt aan uw wensen aangepast.

Bij De Majeur kunt u dus niet alleen terecht voor een huwelijksfeest, jubileum, babyborrel of communiefeest. Ook een verjaardagsfeest moet je niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Verras je vrienden en familie met een uniek feest op een unieke locatie. Inderdaad wij voorzien bijvoorbeeld niet alleen een drankje, maar wij kunnen ook een volledig feest met eten voorzien.

Zaaltje huren of all-in formule

U kunt ervoor kiezen om gewoon een zaaltje te huren, u zorgt dan zelf voor de rest zoals inrichting, drank, ontvangst van de gasten. Wij weten dat dit niet altijd eenvoudig is. Er zijn immers heel wat zaken waar u moet aan denken, terwijl u belangrijkere dingen te doen hebt. Daarom bieden wij ook all-in formules. Zo staat u nooit voor verrassingen wat de prijs betreft. U betaalt gewoon een vaste prijs en u en uw gasten drinken a volonté tijdens de afgesproken uren.

Aperitiefhapjes, walking dinner, buffet: kies zelf wat u eet

Wilt u eerder kiezen voor een verjaardagsfeestje waar u enkel het glas wilt heffen, of kiest u ervoor om iets extra aan te bieden zoals een koud en/of warm buffet. Bij Feestzalen De Majeur kunt u kiezen uit onze verschillende traiteurs met een aangepast feestmenu voor uw verjaardag. Wilt u echt iets origineel dan kunt u ook kiezen voor een (winter)barbecue of wat dacht u van een frietmobiel die langskomt om de gasten te verrassen met een heerlijk frietje, altijd lekker.

Meer info over een verjaardagsfeest bij Feestzalen De Majeur?

Door onze jarenlange ervaring van het organiseren van allerlei feesten kunnen wij ook van een verjaardag een onvergetelijk feest maken waar uw vrienden en familie nog jaren over zullen navertellen. Laat u verrassen door deze unieke feestlocatie in Vlaams-Brabant. Contacteer ons voor meer informatie en onze voorwaarden.


You must be logged in to post a comment.