Tips over Feesten & Events

Bij Feestzalen De Majeur helpen we u graag bij het organiseren van een perfect feest of event. Daarom schrijven we regelmatig artikels rond event planning...

Zaal huren voor een feest of event

Posted in Feestzalen, on 17 mei 2015, by , 0 Comments

Zaal huren voor feestEen feest organiseren is helemaal niet zo moeilijk als u op het eerste gezicht denkt. Eerst en vooral doet u er goed aan om op zoek te gaan naar een goede locatie voor het feest. De Majeur helpt u niet alleen verder bij het huren van een zaal, daarnaast kunnen wij u ook helpen bij de organisatie van het feest. Zo heeft u tijd om aan belangrijkere zaken te denken zoals wie u zult uitnodigen, welke outfit u zult dragen.

Verschillende zalen te huur

De Majeur heeft aparte feestzalen die afhankelijk van het aantal personen of uw persoonlijke wensen kunnen gehuurd worden. Bent u dus eerder op zoek naar een kleine zaal te huur, dan raden wij bijvoorbeeld de Feestzaal De Raadszaal aan. Deze zaal is geschikt voor feesten van 20 tot 36 personen of 70 personen rechtstaand.
Voor een grotere feest hebben wij ook nog een andere grotere zaal te huur, dan kunt u gebruik maken van Feestzaal de Raadskelder. Deze zaal is perfect voor feestelijkheden van 50 tot 90 personen.
Tot slot hebben alles zalen een aparte inkom, vestiaire en u kan zelfs gebruik maken van onze prachtige tuin met speeltuin voor de kinderen en de privéparking.

Zalen te huur voor elke feestelijkheid

Bij feestzalen de Majeur vindt u voor elk feest de gepaste feestzaal. Wij zorgen er ook voor dat het interieur volledig op het feest wordt afgestemd.

Trouwfeest zaal

Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een zaal te huur voor een trouwfeest dan bent u bij feestzalen De Majeur aan het goede adres. Eerst en vooral zijn wij centraal gelegen in het pajottenland vlakbij de E40 op de grens tussen Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Zo bent u er zeker van dat alle gasten makkelijk en snel de feestlocatie terugvinden. Daarnaast straalt onze feestzaal voldoende klasse uit en zijn er verschillende ruimtes zodat iedereen tot rust kan komen, groot en klein.

Zaal communiefeest

Wanneer u op zoek bent naar een zaal  te huur voor een communiefeest dan moet deze in de eerste plaats kindvriendelijk zijn. Feestzalen De Majeur heeft een grote tuin met speeltuin (schommel en trampolines). Binnen is er ook sowieso een aparte ruimte waar de kinderen kunnen spelen en TV kunnen kijken. Eventueel kan er zelfs een springkasteel voorzien worden.
Wij zorgen er ook voor dat de kindertafel apart versierd wordt.

Zaal babyborrel

Een zaal huren voor een babyborrel is altijd een zeer goed idee. De familie en vrienden thuis uitnodigen is natuurlijk een optie, maar dan heeft u extra werk. Wij helpen u graag verder zodat u zorgeloos van een leuke namiddag kunt genieten.

Zaal voor verjaardagsfeest

Een zaal huren voor een verjaardagsfeestje is vaak de beste optie. U wilt immers geen pottenkijkers. Bij Feestzalen de Majeur kan u in alle rust en privé een verjaardagsfeest organiseren. U bepaald zelf welke dranken dat er geschonken worden en welke muziek er gespeeld worden.
Wanneer u eten of versnaperingen wenst dan kunt u deze zelf verzorgen of wij stellen u onze verschillende traiteurs voor waar we mee samenwerken.

Is een zaal huren voor een feest duur?

Het huren van een zaal kan op het eerste gezicht een dure aangelegenheid zijn, maar in vergelijking met de andere kosten, blijft dit een vaste kost. Andere feestzalen rekenen bijvoorbeeld geen kosten aan voor het afhuren van een zaal. Natuurlijk hebben zij ook kosten zoals personeel, elektriciteit die zij moeten doorrekenen. Deze bedrijven zullen bijvoorbeeld de kosten doorrekenen via het eten en de dranken die geserveerd worden.

Dit wil dus zeggen dat hoe meer mensen u uitnodigt en hoe meer deze mensen drinken, hoe groter de winstmarges worden. Wij vinden dit oneerlijke praktijken en rekenen een vaste prijs aan voor het huren van de zaal met alle accommodatie. U betaalt voor de dranken een democratie prijs en voor het eten kiest u zelf een traiteur of catering. Zo bent u er zeker van dat op het einde van de rit u een eerlijke prijs betaald hebt.

Winst maken met het huren van een zaal?

Feestzalen De Majeur is helemaal niet zomaar een feestlocatie. Wanneer u onze locatie afhuurt dan zal u niet alleen uzelf maar ook uw gasten versteld staan van de klasse die de locatie uitstraalt. Uw gasten zullen dan ook niet anders kunnen dan een mooie cadeau te kopen ter compensatie van de uitnodiging. Via de cadeaus en giften van alle gasten kan u zo een groot stuk van de kosten recupereren. Een feest organiseren moet dus helemaal niet zo duur te zijn.


You must be logged in to post a comment.